SOCIAL MANAGER WANTED

SENIOR SOCIAL MEDIA MANAGERT KERES A DeepInsight Creative ! 

😎😎 A folyamatos fejlődésvágy okán keressük a social csapatunk új tagját. Nagyon fontos, hogy egy tapasztalt, lehetőleg ügynökségi oldalon mozgó szakembert keresünk. Tudjuk, mindenki azt keres😊

Valójában nálunk nemcsak az inspiráló projektek és ügyfelek miatt, hanem – és ezt most nem a bullshitgenerátor mondatja velünk – az emberközpontú csapat és működés miatt jó dolgozni, úgyhogy ezért (is) itt a helyed!

Persze a szakmaiság az első, ezért, kérlek, csak akkor jelentkezz, ha tényleg ki mered jelenteni magadról, hogy igazi, tapasztalt, rutinos social manager vagy. 

Milyen típusú feladattal fogsz szembesülni, mi az, amit szeretnénk, ha képviselnél nálunk?

– Igen, ez meglepő lesz😄: jellemzően FB, Insta és LinkedIn oldalak kezelése, tartalom írása.

– Ezeket a felületeket tényleg menedzselni kell, a posztoláson, boostoláson és közönségkezelésen felül a tartalmi tervezésben VEZÉRszereped kell hogy legyen

– Rengeteg kampányunk van, ha szétnézel Facebook oldalunkon, láthatod, hogy néha egész kreatívak vagyunk, gyakran még díjakat is kapunk érte. Ezeket a kampányokat szinte minden esetben támogatni kell social oldalról: nem csak jelenlét, hanem aktivitás felütéssel is: itt biztosan szembe fog jönni a TikTok.

– Boosting: senior szinten, azaz folyamatos célközönség- és teljesítményoptimalizálással: elvárás, hogy aktívan ismerd és használd az FB hirdetéskezelőjét és Business funkcióit a social oldalak és tartalmaik tekintetében.

– Mérés nélkül nincs következtetés: FB insightokat tudnod kell értelmezni, KPI-okban kell tudnod gondolkodni, ha pedig esetleg a GA is megy, azzal külön örömet okozol!

És még egy apróság: általánosságban és konkrét ügyfeleinkhez kapcsolódóan is legyél képben a legújabb social tartalmi és technikai trendekkel.

A pozícióról és rólunk itt olvashatsz kicsit bővebben: https://deepinsight.hu/socialmanager/

🤗 A tény, hogy végigolvastad ezt a hirdetést, már jelent valamit. 🙂 Ha te is így érzed, dobd át a cv-det a job@deepinsight.hu-ra. 

KreaJob.hu - a kreatívok álláskeresője

www.kreajob.hu
www.facebook.com/groups/kreajob

Landing Studio Ltd.

United Kingdom – BN3 3DH Brighton & Hove , Hova House – 1 Hova Villas

Elérhetőség / Kérdés

+36 20 440 0050
hello@kreajob.hu

Hirdetés

+36 30 323 3311
hirdetes@kreajob.hu

About

KreaJob Team

KreaVízió

Scroll to Top