Primetime Entertainment – Déryné – Rendezvényvezető / VIP event manager

Jelentkezési határidő

2023.08.11.

Bérsáv (nettó)

400.000 - 600.000 Ft/hó

Csapattagok

50+

Munkavégzés módja

Irodai

Pozíció típusa

Általános

Állás típusa

Főállás

Szükséges tapasztalat

3-5 év

Mivel foglalkozunk?

Eat, breathe, relax, be inspired - join the club! Sikkes, szexi, kozmopolita. Ilyennek szeretik a lokálpatrióta budaiak a Dérynét. Az ikonikus kávéház az Auguszt család gondozásában az 1910-es évek idusán nyitott és azóta írók, celebritások, balerinák, politikusok, könnyűvérű hölgyek és fess urak ezreit szórakoztatta dekadens varázsával egy évszázadon át.

Jelentkezés

Ide várjuk önéletrajzod:

kristof@primetime.hu

Tárgy: event manager

Rendezvényvezető / VIP event manager pozíció

Ha nyitott, vidám, imádnivaló személyiség vagy és szeretsz kommunikálni, gondoskodni és örömmel építenél tovább egy világszínvonalú szolgáltatást – itt a Te pillanatod! Olvass tovább!
 


Főbb feladatok, munkák:

Munkád során a Déryné corporate és privát VIP ügyfeleiről gondoskodhatsz luxusrendezvényeinken, kis csapatoddal Te felelsz majd zártkörű Club74 klubeseményeink, céges vacsoráink, Private Dining eseményeink és az állami protokoll rendezvények szervezéséért.
 


Az álláshoz tartozó elvárások:

Ha pályázni szeretnél, fontos, hogy közel anyanyelvi szinten beszélj angolul. Legyen 3-5 év közvetlen tapasztalatod a rendezvényszervezésben, SM marketingben és könnyen kezeld az összes szükséges applikációt. Stressztűrésed, zseniális szervezöképességed, mosolyod es higgadtságod alapvető plusz a pozíció elnyeréséhez, hiszen a legkülönfélébb vendégigényekről és a város legigényesebb közönségéről gondoskodunk nap nap után.
 


Amit kínálunk:

A szakmai tapasztalat, amit nálunk szerezhetsz, páratlan a városban.
Magas alapfizetést kínálunk, amely felett az elvégzett munka függvényében jutalékot es 1 év után 13.havi fizetést kapsz. Alapesetben hétköznap dolgozol, ez alól havonta 1-2 alkalommal, nagyobb rendezvényeken teszünk kivételt, ahol személyesen felügyeled a felkészülést. 

Mindennapi munkahelyed a varázslatos, légkondicionált, inspiráló Déryné, ahol minden munkaeszközt és szakmai támogatást biztosítunk számodra.

Belépési dátum

2023.08.14.

Ne habozz, jelentkezz!

Jelentkezés

Ide várjuk önéletrajzod:

kristof@primetime.hu

Tárgy: event manager

Csak ennyi? Nem.

További kreatív állások

Böngéssz a KreaJob-on és találd meg álmaid kreatív csapatát:

Scroll to Top