Állást vagy új munkatársakat keresel?

Válaszolj pár kérdésre és nyerj belépőt a BrandFestival-ra!

Munkavállaló vagyok

Kérdések az álláskeresésről, fizetési igényekről, motivációról és önfejlesztésről 

Munkáltató vagyok

Kérdések a toborzási folyamatokról,  motivációs tervekről, vállalati kultúráról

Mi az a BrandFestival?

A BrandFestival egy inspiráló, elgondolkodtató és exkluzív klubesemény finom ételekkel fűszerezve.

A rendezvény alkalmat ad arra, hogy a vezetők beszéljenek egymással a trendekről, lehetőségekről a folyamatosan változó és kihívásokkal teli világban.
A BrandFestival előadói olyan ötleteket osztanak meg egymással, amelyek befolyásolják stratégiánkat 2023-ban és azt követően. 

Miről szól?

THE OLD HAS GONE. THE NEW IS HERE

BRANDSTRATÉGIA A POLIKRÍZIS IDEJÉN? VÁLSÁGREZILIENCIA?
VAJON MINDENT TUD AZ AI? ÚJ VERSENYTÁRSUNK ÉRKEZETT? ELÉG JÓK VAGYUNK? A RÉGI TUDÁS MÁR NEM ELÉG!

Ha szeretnél több infót a

Fesztiválról

Akkor látogass el a hivatalos weboldalukra és értesülj elsőkézből minden fontos hírről és a fesztivállal kapcsolatos információról!
www.brandfestival.hu

Szeretnél részt venni a nyereményjátékban?

Ígérjük, nem raboljuk hosszan az értékes idődet! Teljes kérdőívünk kitöltése nem vesz többet igénybe, mint maximum 3 perc!

A fenti kérdések megválaszolásával Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy jobban megismerjük a kreatív szféra álláskeresési szokásait és motivációját!

A KreaJob vízója, hogy a munkaadók és az álláskeresők könnyebben és hatékonyabban találják meg egymást. Ez a kutatás ebben segít. Köszönjük részvételed!

A KreaVízióról itt olvashatsz bővebben: Vízió

Nyerj Belépőt - Játékszabályzat!

 

A Szervező:

 • A játék szervezője: KreaJob Kft. (székhely: 1132 Budapest, Röntgen utca 5. magasföldszint 2. ajtó;  cégjegyzékszám: 01 09 409841, a továbbiakban: Szervező)

Kik vehetnek részt a játékban?

 • A Játékban részt vehet minden 18 éven felüli, cselekvőképes természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos).


A Játékban való részvétel feltétele:

 • a Játékos 2023. október 31-én éjfélig, a felhívó posztban leírtak szerint, a hivatkozott Kérdőív kitöltésével vehet részt a sorsoláson. A Nyeremény megadott feltétel szerinti játékosok között kerül kisorsolásra egy, a véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal a (www.random.org) a játék befejezését követően, 2023. november 03-án,  három tagú bizottság részvételével.
 • Játék időtartama alatt egy Játékos egy alkalommal vehet részt a sorsoláson.

A játék időtartama, menete:

 • A Játék időtartama: 2023.09.25-tól 2023.10.31-én 24:00 óráig tart. 


Eredményhirdetés:

 • 2023. november 03-án

Nyertesek száma: 

 • 1 fő

A nyeremény tárgya:

 • 1 db 2023. évi Brandfestival-ra történő belépésre jogosító Belépőjegy

A BrandFestival időpontja:

 • 2023. november 09.

A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:

 • ha a játékra jelentkezésekor nem töltötte be a 18. életévét,
 • ha az értesítésre 5 napon belül nem válaszol,
 • ha bármely okból nem lehet felvenni a nyertessel a kapcsolatot,
 • egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert,
 • feltételezhető, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon szándékosan befolyásolni próbálja,
 • jelen részvételi szabályzat bármely pontját megsérti,
 • adózáshoz szükséges adatait nem adja meg,

Nyertesek értesítése:

 • A nyertesekkel privát e-mail üzenetben vesszük fel a kapcsolatot és egyeztetjük velük a nyeremény átvételének részleteit.

Felelősség kizárása:

 • A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékban való részvétellel és a Játékkal összefüggésben, továbbá a Játék vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.
 • Szervező kizár minden felelősséget olyan tőle független, előre nem látható események (vis major) vagy harmadik személyek tevékenysége miatt, amely számára nem felróható módon következtek be, ideértve azt az esetet is, a nyeremény átadása a Szervezőnek nem felróható okból meghiúsul, vagy a Játék idő előtti befejezésére kerülne sor.

A játékosok a játékra történő jelentkezéssel a jelen Részvételi Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják.

A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a Játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.

Veled is találkozunk a Fesztiválon? Mi már nagyon várjuk!

Addig is kövesd a BrandFestival social media felületeit, ahol sok-sok hasznos információt osztanak meg veletek a fesztivállal kapcsolatban.

Scroll to Top