Magánpénzügyi Akadémia – Operatőr–vágó

Jelentkezési határidő

2023.08.11.

Bérsáv (nettó)

550.000 Ft-tól megegyezés szerint

Csapattagok

5+

Munkavégzés módja

Hibrid

Pozíció típusa

Senior

Állás típusa

Főállás

Szükséges tapasztalat

3+ év

Mivel foglalkozunk?

Cégünk a legdinamikusabban fejlődő pénzügyi és befektetést oktató cég, amely 20 éve van a piacon. Küldetésünk az átlagembereket megtanítani, hogyan kell okosan bánni a pénzzel, befektetni és vagyont építeni. Az elmúlt két évben turbó sebességgel növekszünk... de már 2013-ban elnyertük a Vállalkozók Országos Szövetségének döntése alapján a Budapest Vállalkozása 2013 díjat.

Jelentkezés

Ide várjuk önéletrajzod:

info@maganpenzugyiakademia.hu

Tárgy: operatőr

Operatőr-vágó pozíció


Ez a hirdetés Neked szól, ha imádsz videózni és az általad készített videókkal lenyűgözöd az embereket. Egy tehetséges, vérprofit keresünk.

Egyediek vagyunk abban, hogy nálunk minden dolgozó sikeresen fektet be és elkötelezetten építi a vagyonát. Cégünk csapata ezért a világon egyedi módon képes segítséget nyújtani a Te pénzügyi céljaid elérésében is, hogy olyan életstílusban élj amilyenre vágysz. Ez csak az egyik oka annak, hogy egyre több ember szeretne nálunk tanulni, és mentorprogramjainkon részt venni. Mert a siker kézzelfogható.


Most olyan videókészítőt (operatőr + videóvágó) keresünk, aki készen áll arra, hogy ő legyen nálunk a VIDEÓS, aki ötleteivel, tartalomkészítő képességével, zenei aláfestések nagy érzékkel történő kiválasztásával, és megvágásával, olyan videókat készít, amely eredményeképpen az is elkezd érdeklődni a befektetések iránt, akinek még soha eszébe sem jutott.
Mert a mi küldetésünk, hogy a pénzügyeket közérthetővé tegyük és megtanítsuk az embereket okosan bánni a pénzzel.

Olyan embert keresünk, akiben tűz ég, aki meg akarja mutatni a képességeit a világnak, folyamatosan egyre többre vágyik, aki olyan munkát keres, ahol igazán kiélheti a benne rejlő lehetőségeket…amit kiváló fizetéssel jutalmazunk.
Szeretünk úgy gondolni rá, mint aki a két Oscar díjas Roger Deakins operatőr egy gyereke lenne, aki egyrészt lenyűgöző és hatásos képi anyagot tud rögzíteni, másrészt érti a vizuális eszközökkel történő történetmesélés elemeit, aki a legapróbb részletekre is odafigyel, akár felvételről, világításról, vágásról vagy szerkesztésről van szó.
Képes arra, hogy innovatív megközelítést találjon ki az egyedi és vizuálisan lenyűgöző felvételek rögzítésére, profi vágó és mindemellett az időgazdálkodást is tekintetbe veszi. Azaz tudja azt, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban elkészíteni egy videót.

Ezek a képességek együttesen segítenek, hogy munkáját kiválóan végezze és jelentősen hozzájáruljon egy projekt sikeréhez, legyen szó egy vagy rövidebb hosszabb videóról vagy bármilyen más vizuális produkcióról.


Olyan munkatársat keresünk, aki:

 • Önmenedzselő, magabiztos, energikus és kreatív
 • Önálló ötletei vannak, innovatív és kezdeményező
 • Magas színvonalú videókat vagy vizuális produkciókat tud már maga mögött
 • Kiválóan kommunikál a csapattagokkal
 • Szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkezik
 • Legalább 3 év tapasztalattal rendelkezik videózásban, filmkészítésben
 • Mi nem háttérembereket veszünk fel, hanem top producereket

De mielőtt még izgatott lennél… megállítalak… Mert ez a szerep nem lesz könnyű. Mi egy nagyon hatékony kisvállalat vagyunk, aki a legjobb munkavégzést követeli meg. Havonta több ezer bejövő érdeklődőt generálunk. Mindehhez kiváló marketing munka kell, amelynek nálunk a videókészítés az alapköve.
Az új munkatárs háromhavonta rendszeres jutalmakat és bónuszokat kap.


Előnyök – a szaftos rész:

 • Kiváló fizetés + jutalom – a legjobb tehetségeket akarjuk, és ennek megfelelően jutalmazzuk őket
 • Érdekes, változatos munka
 • Elképesztő növekedési kilátások – mi gyorsan növekszünk
 • Dolgozói Vagyonépítő Program keretében minden támogatást megkapsz, hogy vagyont építhess, és olyan életstílusod legyen, amilyenre vágysz.
 • Céges rendezvények és mulatságok
 • Hibrid munkavégzés – mert van olyan nap, amikor az otthon kényelméből jobban megy a munka


FONTOS!
 
A jelentkezésedhez feltétlenül küldj el legalább egy korábbi munkádat, és küldj egy 1 perces bemutatkozó videót, amiben elmondod, hogy miért Te vagy a legalkalmasabb erre a pozícióra a „Jelentkezem” gombra kattintva.

Villámgyorsan reagálunk! Ha a jelentkezésed elküldését követő 5 munkanapon belül nem keresünk, akkor ezúttal nem voltál sikeres!
Kezdés: azonnal.


Bér, időbeosztás:

 • Munkaidő: napi 8 óra, állandó munkarend a preferált


Kezdő havi nettó fizetés keret:

 • 550 000 forinttól (megegyezés alapján)

Belépési dátum

Azonnal

Ne habozz, jelentkezz!

Jelentkezés

Ide várjuk önéletrajzod:

info@maganpenzugyiakademia.hu

Tárgy: operatőr

Csak ennyi? Nem.

További kreatív állások

Böngéssz a KreaJob-on és találd meg álmaid kreatív csapatát:

Scroll to Top