Brandfizz – Senior Employer Branding Offizzer

Jelentkezési határidő

2023.02.14

Csapattagok

30+

Munkavégzés módja

Hibrid

Pozíció típusa

Senior

Állás típusa

Főállás

Szükséges tapasztalat

2-3 év

Senior Employer Branding Offizer

Imádod az ügynökségi pezsgést? Rendelkeztél már saját ügyfélkörrel? Vágod a client szitukat? Do you speak idegen? Szenvedélyed a márkaépítés? Beragadtál agency oldalon vagy megérett benned a váltás gondolata?

Ha a “MEGOLDOM” a mottód és nem csak a jól bevett gyakorlatokat szeretnéd hónapról hónapra ismételni, akkor csatlakozz Európa legpezsgőbb munkáltatói márka laboratóriumához! Vezess integrált employer branding projekteket A-Z-ig és pezsdítsd fel karriered!

Mi lesz a feladatod?

A Senior Employer Branding Offizzer pozíció nálunk egy átfogó feladatkört takar: üzleti célokat támogató, munkavállalói élményciklusra alapozott Integrált Employer Branding Stratégia alkotásban, valamint mérhető employer branding kivitelezésben is irányítod a projekteket és menedzseled az ügyfélkörödet.

Milyen projekteken dolgozhatsz?

Projektjeinkben az itthon fellelhető legizgalmasabb ügyfelekkel és rendkívül komplex munkáltatói márka projekteken dolgozunk. Van köztük 80 fős IT fejlesztő startup és 1500 fős nagyvállalatok is. Mindegyik egyedi és egyformán fontos számunkra.

Mire lehetsz hatással?

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy valóban jobb legyen az emberek munkahelyükön eltöltött ideje. Jelen pillanatban projektjeinkkel több mint 57.000 munkavállaló élményére vagyunk hatással. És ez csak a kezdet. Ehhez pedig az kell, hogy megbízóink Elon Muskjaival és a HR szakma Lara Croftjaival működjünk együtt.

Miben fejlődhetsz?

Amit mindenképpen megtanulsz a Brandfizzben az az integrált employer branding stratégia alkotás. Az egyik legizgalmasabb kihívás a munkánkban, hogy sokféle cég működésébe látunk bele, elmélyülünk a startup, IT, SSC, Big4, FMCG, gyártó, – és autóipar világában is. Annyit tanulunk 1 év alatt, mintha 10 különböző vállalat HR business partnereként vagy kreatív account managereként is dolgoznánk egyszerre.

Az egyes projekt fázisokban a legkülönbözőbb felépítésű csapatokat koordináljuk, miközben együtt dolgozunk grafikusokkal, filmes stábbal, fotósokkal, rendezvényszervezőkkel, gamification specialistákkal, IT fejlesztőkkel, UX/UI designerekkel, visual DJ-kkel, hálózatkutatókkal, belsőépítészekkel és még sok más érdekes hátterű emberrel.

Mindez szükséges ahhoz, hogy nekünk köszönhetően legyen több boldog munkavállaló és elégedett ügyfél a piacon.

Milyen lesz nálunk egy napod?
 • 9:00: Reggel felkelsz, találkozunk az irodában 9 óra körül.
 • 9:30: Bent megtervezed a napodat Trellon, felkészülsz egy ügyfél callra
 • 10:00: Heti ügyfélcall: megbeszéled kinek mi lesz a feladata, megmutatod az elkészült megvalósításokat, majd átbeszélitek a heti prioritásokat.  A csapat közben készül a forgatásra.
 • 10:30 Megírsz egy forgatási scriptet egy onboarding videóhoz a jövő heti forgatáshoz és egyeztetsz a videós csapattal a megvalósításról. Csipis mikrofon legyen vagy belógatós?
 • 12:00: Leülsz a mentoráltaddal egyeztetni és átbeszélitek a Personal Sparkle Planjét, segítesz neki a következő fejlődési next stepekben
 • 12:45: Ebédidőben összefutsz a többiekkel a Coffizzban és értékelitek melyik környéki ebéd lelőhely ma milyen értékelést kapjon
 • 13:30: Megtervezel egy éves stratégiai roadmap-et, amit két nap múlva már viszel is az egyik partner CEO-jának board meetingre.
 • 15:30: Csörög a teló (ma már sokadjára), most az egyik ügyfél keres, hogy hogyan tudnánk beépíteni a korábban leütött EVP-ket egy szóróanyagba. Van egy-két szuper ötleted, hogy mivel lehetne őket feldobni, majd el is indítod a folyamatot a grafikusnál Trellon és a nyomdát is felkeresed.
 • 17:00: Egy másik mentoráltad 35 jelöltet vonzott be 2 hét alatt az egyik online kampányával. A sikereket csapatszinten ünnepeljük, ezért gyorsan írsz is neki egy köszi-kártyát, sőt, jelölöd világítótorony vándorkupára, miközben mérhetetlenül büszke vagy, hogy ennyit fejlődött.
Szempontjaink a kiválasztás során
 • Teljes munkaidőben pezsegnél seniorként a #TeamBrandfizz tagjaként employer branding projekteken.
 • Van már tapasztalatod ügynökségi, rendezvényszervezési, hospitality oldalon.
 • A szavak mágusa vagy. (Mindenre van egy frappáns megjegyzésed és beleviszed az „extra szószt” a szöveges tartalmaidba. Angolul is.)
 • Már alkottál stratégiát, projekttervet és véghez is vitted.
 • Van véleményed arról, hogy mire van szüksége egy bizonyos célcsoportnak a munkaerőpiacon, vagy mi kellene ahhoz, hogy egy passzív álláskereső érdeklődését felkeltsd.
 • Ismered és tartod a határidőket. (Szoktál Trelloban todo listát írni, a Google naptárad tele van a legfontosabb emlékeztetőkkel. Megérted, hogy nincs kifogás: ha az utolsó pillanatban teljesítesz jól, akkor is a legjobb anyagot kell összeraknod.)
 • Tudsz priorizálni és attól sem riadsz vissza, ha a mentoráltadat kell támogatnod.
Juttatások

Az ország legeredményesebb employer branding projektjein pöröghetsz
Projektjeinkben az itthon fellelhető legizgalmasabb ügyfelekkel és rendkívül komplex munkáltatói márka projekteken dolgozunk. Van köztük 80 fős IT fejlesztő startup és 1500 fős nagyvállalatok is. Mindegyik egyedi és egyformán fontos számunkra. 2022-ben 10 díjat nyertünk és a szakmában a legeredményesebb ügynökség lettünk.

Personal Sparkle Plan
Egyedi fejlődési Passportot alakíthatsz ki egy dedikált szakmai mentor segítségével, hogy sikeres lehess és támogassunk egyéni céljaid elérésében.

Szakmai képzések
Ingyenesen vehetsz részt az Employer Brand Akadémián,  vezetőképzésünkben powered by Flow, akár a World Employer Branding Day-n Lisszabonban, betekinthetsz Európa legjobb ügynökségeibe exchange programunk keretén belül és hozzáférést kapsz a Webuni felületén elérhető képzéseinkhez. Ezeken kívül online toborzási hatékonyság, kreatív szövegírás, Photoshop, Facebook Ads, project management és még hosszú a lista, amiből guruvá válsz majd.

TeamFizz
Negyedévente csapatépítő TeamFizz eseményeket szervezünk, voltunk már együtt vitorlázni Tihany partjainál, ugráltunk együtt trambulin parkban, bejártuk a Bartók Béla út legjobb helyeit és fergetegeset buliztunk az 6. szülinapunkon.

Employee Experience with Sparkle
Egy kérdés: szerinted milyen lehet egy olyan cégnél dolgozni, aki csak és kizárólag abból él, hogy munkavállalói élményt fejleszt?

A legpezsgőbb csapat a #TeamBrandfizz
Magyarország első Employer Brandingre specializálódott ügynöksége vagyunk, egyúttal a téma legkeresettebb hazai előadói. Pezsgő csapatunk minden tagjának a szakma a szívügye. Katt ide és ismerd meg a jövendőbeli Offizzer kollégáidat!

Céges mottónk

Add sparkle to your Employer Brand!

Belépési dátum

2023.03.27

Jelentkezés

Jelentkezz az alábbi címre:
account@360-marketing.hu 

KreaJob.hu - a kreatívok álláskeresője

Közösségeink:

Kövess minket:
 

Elérhetőség / Kérdés

+36 20 440 0050
hello@kreajob.hu

Hirdetés

+36 30 323 3311
hirdetes@kreajob.hu

Landing Studio Ltd.

United Kingdom – BN3 3DH Brighton & Hove , Hova House – 1 Hova Villas

Scroll to Top