Brandfizz Employer Branding Kft. – Senior Employer Branding Offizzer

Áttekintés

Munkavégzés módja
hibrid

Állás típusa
főállás

Pozíció típusa
senior

Szükséges tapasztalat
2-3 év

Csapattagok

4

IRODAI HIMNUSZ

Job description

Imádod az ügynökségi pezsgést? Rendelkeztél már saját ügyfélkörrel? Vágod a client szitukat? Do you speak idegen? Szenvedélyed a márkaépítés? Beragadtál agency oldalon, vagy megérett benned a váltás gondolata?
Ha a „MEGOLDOM” a mottód és nem csak a jól bevett gyakorlatokat szeretnéd hónapról hónapra ismételni, csatlakozz Európa legpezsgőbb munkáltatói márka laboratóriumához! Vezess integrált employer branding stratégia tervezési és megvalósítási projekteket A-Z-ig és pezsdítsd fel karriered!

Mi lesz a feladatod?

A Senior Employer Branding Offizzer pozíció nálunk egy átfogó feladatkört takar:
üzleti célokat támogató, munkavállalói élményciklusra alapozott Integrált Employer Branding Stratégia alkotásban, valamint mérhető employer branding kivitelezésben is irányítod a projekteket és menedzseled az ügyfélkörödet.

Milyen projekteken dolgozhatsz?

Projektjeinkben az itthon fellelhető legizgalmasabb ügyfelekkel és rendkívül komplex munkáltatói márka projekteken dolgozunk. Van köztük 80 fős IT fejlesztő startup és 1500 fős nagyvállalatok is. Mindegyik egyedi és egyformán fontos számunkra.

Mire lehetsz hatással?

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy valóban jobb legyen az emberek munkahelyükön eltöltött ideje. Jelen pillanatban projektjeinkkel több mint 41.000 munkavállaló élményére vagyunk hatással. És ez csak a kezdet. Ehhez pedig az kell, hogy megbízóink Elon Muskjaival és a HR szakma Lara Croftjaival működjünk együtt.

Milyen lesz nálunk egy napod?

● 9:00: Reggel felkelsz, találkozunk az irodában 9 óra körül.
● 9:30: Bent megtervezed a napodat Trellon, felkészülsz egy ügyfél callra
● 10:00: Heti ügyfélcall: megbeszéled kinek mi lesz a feladata, megmutatod az elkészült megvalósításokat, majd átbeszélitek a heti prioritásokat. A csapat közben készül a forgatásra.
● 10:30 Megírsz egy forgatási scriptet egy onboarding videóhoz a jövő heti forgatáshoz és egyeztetsz a videós csapattal a megvalósításról. Csipis mikrofon legyen vagy belógatós?
● 12:00: Leülsz a mentoráltaddal egyeztetni és átbeszélitek a Personal Sparkle Planjét, segítesz neki a következő fejlődési next stepekben
● 12:45: Ebédidőben összefutsz a többiekkel a Coffizzban és értékelitek melyik környéki ebéd lelőhely ma milyen értékelést kapjon
● 13:30: Megtervezel egy éves stratégiai roadmap-et, amit két nap múlva már viszel is az egyik partner CEO-jának board meetingre.
● 15:30: Csörög a teló (ma már sokadjára), most az egyik ügyfél keres, hogy hogyan tudnánk beépíteni a korábban leütött EVP-ket egy szóróanyagba. Van egy-két szuper ötleted, hogy mivel lehetne őket feldobni, majd el is indítod a folyamatot a grafikusnál Trellon és a nyomdát is felkeresed.
● 17:00: Egy másik mentoráltad 35 jelöltet vonzott be 2 hét alatt az egyik online kampányával. A sikereket csapatszinten ünnepeljük, ezért gyorsan írsz is neki egy köszi-kártyát, sőt, jelölöd világítótorony vándorkupára, miközben mérhetetlenül büszke vagy, hogy ennyit fejlődött.

Íme pár fontos szempont, amit figyelembe fogunk venni a kiválasztás során:

● Teljes munkaidőben pezsegnél seniorként a #TeamBrandfizz tagjaként employer branding projekteken.
● Van már tapasztalatod ügynökségi, rendezvényszervezési, hospitality oldalon.
● A szavak mágusa vagy. (Mindenre van egy frappáns megjegyzésed és beleviszed az „extra szószt” a szöveges tartalmaidba. Angolul is.)
● Már alkottál stratégiát, projekttervet és véghez is vitted.
● Van véleményed arról, hogy mire van lehet egy bizonyos célcsoportnak a munkaerőpiacon, vagy mi kellene ahhoz, hogy egy passzív álláskereső érdeklődését felkeltsd.
● Ismered és tartod a határidőket. (Szoktál Trelloban todo listát írni, a Google naptárad tele van a legfontosabb emlékeztetőkkel. Megérted, hogy nincs kifogás: ha az utolsó pillanatban teljesítesz jól, akkor is a legjobb anyagot kell összeraknod.)
● Tudsz priorizálni és attól sem riadsz vissza, ha a mentoráltadat kell
támogatnod.

Juttatások:

● Az ország legeredményesebb employer branding projektjein pöröghetsz
● Projektjeinkben az itthon fellelhető legizgalmasabb ügyfelekkel és rendkívül komplex munkáltatói márka projekteken dolgozunk. Van köztük 80 fős IT fejlesztő startup és 1500 fős nagyvállalatok is. Mindegyik egyedi és egyformán fontos számunkra. 2022-ben 10 díjat nyertünk és a szakmában a legeredményesebb ügynökség lettünk.
● Personal Sparkle Plan
● Egyedi fejlődési Passportot alakíthatsz ki egy dedikált szakmai mentor segítségével, hogy sikeres lehess és támogassunk egyéni céljaid elérésében.
● Szakmai képzések
● Ingyenesen vehetsz részt az Employer Brand Akadémián, vezetőképzésünkben powered by Flow, akár a World Employer Branding Day-n Lisszabonban, betekinthetsz Európa legjobb ügynökségeibe exchange programunk keretén belül, és hozzáférést kapsz a Webuni felületén elérhető képzéseinkhez. Ezeken kívül online toborzási hatékonyság, kreatív szövegírás, Photoshop, Facebook Ads, project management és még hosszú a lista, amiből guruvá válsz majd.
● TeamFizz – negyedévente csapatépítő TeamFizz eseményeket szervezünk, voltunk már együtt vitorlázni Tihany partjainál, ugráltunk együtt trambulin parkban, bejártuk a Bartók Béla út legjobb helyeit és fergetegeset buliztunk a 6. Szülinapunkon egy borkóstoló keretében.
● Employee Experience with Sparkle
● Egy kérdés: szerinted milyen lehet egy olyan cégnél dolgozni, aki csak és kizárólag abból él, hogy munkavállalói élményt fejleszt?
● A legpezsgőbb csapat a #TeamBrandfizz
● Magyarország első Employer Brandingre specializálódott ügynöksége vagyunk, egyúttal a téma legkeresettebb hazai előadói. Pezsgő csapatunk minden tagjának a szakma a szívügye.
● Home offizz lehetőség
● Belépésed napján kapsz laptopot, amivel bárhonnan adagolhatod a Sparkle-t. Hetente pedig 2-3 napot találkozunk az Offizzban.
● Coffizzunkban a kávénk díjnyertes és fröccsnek valót is mindig találsz. Ha pedig elég kitartóan kérdezősködsz, eláruljuk miért van egy plüss csirke a sütőben.
● Prémium Offizz lokáció egy prémium csapatnak
● A 11. kerületi Szent Gellért téren van az iroda, mi csak úgy hívjuk „Offizz”.  A Time Out brit magazin szerint is a világ legmenőbb környékén pezsgünk. Ha nem hiszed járj utána! Ja, a dunai körpanorámát mondtuk már?

Jelentkezés

Jelentkezz az alábbi címre:
sparkle@brandfizz.hu

Munkavégzés helye

KreaJob.hu - a kreatívok álláskeresője

www.kreajob.hu
www.facebook.com/groups/kreajob

Landing Studio Ltd.

United Kingdom – BN3 3DH Brighton & Hove , Hova House – 1 Hova Villas

Elérhetőség / Kérdés

+36 20 440 0050
hello@kreajob.hu

Hirdetés

+36 30 323 3311
hirdetes@kreajob.hu

About

KreaJob Team

KreaVízió

Scroll to Top