Krea Vízió

A KreaJob nem csak egy egyszerű állásportál. Cégünk alapítását megelőzte egy tizenévet meghaladó iparági tapasztalás, mint munkáltatói, mint munkatársi oldalról, ahol testközelből tapasztalhattuk meg a kommunikációs és kreatív szektor munkaerőpiaci zsákutcáit és egyenesági buktatóit. 

 Célkitűzéseink és alapelveink egyike a megfelelő transzparenciát felvonultató munkáltatók és hozzájuk tartozó szakemberek felkutatása, akik részére a betöltésre váró pozíciókon túl releváns körképet biztosítunk a szektorukat érintő lehetőségekről és fejlődési alternatívákról. Átláthatóság, fejlődési acceleráció, szakmai felelősségvállalás, érdekvédemi képviselet, na ez a KreaJob.

Transzparens álláskeresés.
Lássunk tisztán!

Mostantól minden fontos információ és adat elérhető az álláskeresők számára. Nincs több mellébeszélés, nincs több felesleges interjú – mert még a jelentkezés előtt nyilvános a bérsáv, a jogviszony, és akár az ott dolgozók véleménye is.

Motiváció megfejtése.
Ki vagyok Én?

Milyen állás való nekem? Mi az ami valóban érdekel? Tényleg ez tesz boldoggá? A válaszok mind benned vannak! Segítünk kideríteni! Hatékony és célravezető tesztekkel megmondjuk, hogy melyik az az irány ami valóban neked való és ki tudsz teljesedni érzelmileg és szakmailag is!

A nyúl vigye a puskát!

Miért állást keresünk még mindig nagyobb részben? Keressünk inkább megfelelő szakembert – hiszen Ők a cég/projekt lelke. Szűrhető profil-adatbázis, tudásalapú kiválasztás, referencia munkák kérés nélkül, a KreaJob ezt biztosítja.

It’s a Match!

Célunk mint munkavállaló mint munkaadó oldalon megfejteni, hogy valójában kire és mire van szükség. Ezen információkat egzakt módon kiértékeljük és azokat felhasználva automatizált ajánlatokat, javaslatokat teszünk, Match-Match alapon.

2023-ban indulunk.

Coming Soon

 A KreaVízió nem csak vízió, hanem a valóság – lesz. Már nem kell sokat várni és útnak indítjuk a kreatívok újgenereációs álláskereső portálját. A kreajob.hu -t.

Scroll to Top